20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:28, 22 октомври 20202min

Елена Ацинова -директор на ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ излезе в пенсия. Изпратиха я с аплодисменти

acinova pensya_1

Пещера. С пожелания за здраве, дълголетие и успех днес Община Пещера се раздели с Елена Ацинова -директор на ОУ „Св. Патриарх Евтимий“, поради пенсиониране. В Заседателната зала се събраха Йордан Младенов, неговите заместници и Галина Стоянова- секретар на местната Община.

“ Чест е за нас, и от името на целия екип в администрацията да изразя благодарност за добрата работа през годините. Приемете сърдечните пожелания за успехи и помнете, че винаги ще разчитаме на Вашия опит придобит във времето. Запазете усмивката и бодростта и знайте, че вратите на административната сграда са отворени за Вас“, каза Младенов. Освен цветята, градоначалникът връчи почетен плакет на Ели, както приятелски я наричат нейните съграждани.

Елена Ацинова завършва висшето си образование, специалност филология във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. През 1981 година започва работа като преподавател в бившето СОУ „Св. Кл. Охридски“ в родния си град.

От 1983 година практикува в бившето ОУ “ Великия Октомври“, днес „Св. Патриарх Евтимий“. През 1991 година е назначена за помощник-директор. Година по- късно става директор на учебното заведение. Ели Ацинова работи там до пенсионирането си през 2020 година. През 2012 г. става носител на Почетна грамота“Неофит Рилски“присъдена за постижения в образованието от МОН. За отлични резултати е била награждавана с почетни отличия от Община Пещера.

За 37-годишния си стаж в едно учебно заведение, Ацинова е изпратила в  други училища 37 випуска.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!