25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:09, 9 май 20202min

Д-р Пенев и Йордан Младенов поднесоха цветя пред паметника- костница

9 may-Penev_Mladenov

Пещера. Д-р Николай Пенев- председател на Общински съвет- Пещера и кметът на Общината Йордан Младенов отбелязаха 9 май – Деня на Европа като поднесоха цветя и склониха глава пред паметта на загиналите във войните пред паметника- костница.

В знак на признателност към героизма цветя поднесе и Гълъбина Карамитрева – зам.-кмет и председател на Общински съвет на БСП. Едноминутно мълчание запази и инж. Николай Атанасов- зам.-кмет в местната администрация. Празника уважиха представители от общинската организация на запасните от резерва и граждани.

 

 

По- рано днес, в свой поздрав към съгражданите си Младенов писа :

Денят на победата винаги ще ни напомня за цената на мира и ще изисква от нас волята да го опазим. През 2008 година 9 май стана и Ден на Европа, но историята не забравя връзката помежду им. Тя е жива в хронологията на събитията от края на войната до създаването на Обединена Европа. Да не забравяме, че без Деня на победата, днес нямаше да отбелязваме 9 май и като Ден на Европа.

„Поклон пред паметта на загиналите“, каза градоначалникът пред журналисти.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!