29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков22:16, 21 март 20201min

Д-р Жечка Ташева : Благодаря за оказаната помощ от Биовет АД

fsmp- peshtera

Пещера. Биовет АД дари защитни костюми, предпазни очила, ръкавици и маски на Филиал Спешна Медицинска Помощ в града / ФСМП- Пещера /. Новината съобщи д-р Жечка Ташева- завеждащ филиала. По наша информация екипът на формированието, което е в първите редици на борба с  COVID 19  е изпитвал остра нужда от лични предпазни средства за работа. 26 здравни служители от Спешна Помощ Пещера вече разполагат с необходимите консумативи за спокойна работа в извънредната ситуация, каза д-р Ташева :

Искам сърдечно да благодаря на ръководството на Биовет за оказаната навременна и адекватна за ситуацията помощ. Изразявам уважението към жеста и от името на колегите си. Респект и поклон и от името на нашите пациенти.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!