28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков21:45, 21 март 20201min

Доброволчески отряд от Пещера се включва в борбата с COVID 19 по молба на Кмета

tabela parkove covid 19

Пещера. Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 Йордан Младенов издаде заповед с която нарежда жителите на Пещера, Радилово и К. Димитриево да преустановяват посещенията на паркове, градини, спортни и детски площадки и съоръжения на открити и закрити обществени места. Считано от 21.03.2020г. се забранява функционирането на разположените автомати за топли напитки, безалкохолни напитки и пакетирани храни на територията на община Пещера, както и продажбата на храни от обекти, които произвеждат и предлагат на храни на място (фурни, баничарници, скари, сладкарски изделия и др.), с изключение на търговските обекти, чийто продажби се извършват „на гише“. След проведено работно заседание на Кризисен щаб за борба с разпространението на коронавируса градоначалникът се срещна с членове на Доброволческото формирование  за действие при кризисни ситуации. След проведените консултации беше взето решение доброволците да вземат активно участие в мерките за борба с коварния вирус. Активът на сформированието ще се включи активно в дезинфекцията на улици и обществени места на територията на общината, както и ще оказва логистична помощ в изпълнение на взетите мерки от Общински кризисен щаб.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!