28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:29, 17 юни 20201min

Днес ще се проведе националното външно оценяване по математика след 7 клас

uchenik

Изпитът представлява тест с общо 23 задачи. Той  ще започне в 9 часа и ще продължи 150 минути, а за  учениците със специални образователни потребности са предвидени до 80 минути допълнително.

Изпитът ще се проведе при стриктни мерки против разпространението на Covid-19 – броят на учениците в изпитна зала ще бъде ограничен до 10, разстоянието между тях  ще е не по-малко от метър и половина. Учениците трябва да идват в училищата с маски, които по желание ще могат да свалят  по време на външното оценяване.

На влизане в учебните заведения ръцете на седмокласниците  ще бъдат дезинфекцирани, а температурата им ще бъде измервана.

В учебните заведения, където на изпит ще се явят над 100 ученици, влизането им ще се осъществява през два входа.

Резултатите от външното оценяване, както и от това по български език и литература, провело се в понеделник, ще станат ясни до 29 юни.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!