29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:22, 27 февруари 20201min

Днес се събира Общински съвет- Пещера

obshtinski savet

Пещера. Председателят на Общински съвет – Пещера свиква общинските съветници на шестото им за мандата заседание, което ще се проведе на 27 февруари, четвъртък, от 14:00 часа. Ще бъде представена информация за дейността на Кризисен център за лица и деца, пострадали от насилие. Общинските съветници от Пещера ще се запознаят с годишните отчети за дейността на Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, Дневен център за деца и младежи с увреждания и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания – гр. Пещера. Очаква се съветниците да дадат съгласието си за общинско сътрудничество и одобряване на споразумение за партньорство между Община Пещера и MpenergiAS за реализиране на проектно предложение „Повишаване на енергийната ефективност на Община Пещера чрез подмяна на уличното осветление със светодиодно (LED)“ По Програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност“, процедура „Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура – системи за външно изкуствено осветление на общините“ на Министерство на енергетиката във връзка с изпълнението на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 година.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!