16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Днес отбелязваме Световния ден на думата „Благодаря“

Thank You

Добър повод да припомним с малки жестове на внимание близките си.

Всички от нас са добре запознати със стойността на добрият тон и маниерите, нуждата от тях в ежедневието. Повечето благодарности, които изразяваме към някого ги отправяме сякаш случайно, без да мислим за тяхното значение. Въпреки това, думите на благодарност имат магически свойства – с тяхна помощ хората доставят радост един на друг, изразяват тяхното внимание и разменят положителни емоции – нещо, без което живота ни би бил скучен и мрачен.

Не случайно в туристическите гидове и разговорници едно от първите неща, които се обясняват, е как звучи думата „благодаря“ на езика на приемащата страна. Смята се, че тя увеличава скоростта, качеството на услугата и помага за изграждането на спокойна и приятна почивка.

Идеята на днешния ден е насочена към хората, които заслужават да им кажем “Благодаря”.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!