20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:41, 11 ноември 20201min

Диего Марадона се възстановява в частна клиника

diego maradona bolnica

Диего Марадона се намира в частна здравна клиника в стабилно състояние и се възстановява от операцията, съобщи неговият физиотерапевт Диего Диас.

Неврологът Леополдо Луке пък добавя, че травмата на бившия футболист най-вероятно е причинена от инцидент, който 60-годишният Марадона не помни.

Физиотерапевтът на Марадона обясни, че легендата се нуждае от лекари, терапия и семейна подкрепа.

„Диего Марадона си има лични проблеми, както и всеки друг човек. Важното е, че той е в стабилно състояние и сега има нужда от храна, почивка и лекарска и семейна подкрепа“, каза Диас.

Д-р Луке пък заяви за радио Ла Ред във вторник, че Марадона ще бъде преместен в къща северно от Буенос Айрес, където ще бъде в близост с дъщерите си Далма и Джанина. Това означава, че той няма да може да води Химнасия.

„Той е пациент, който живее екстремно“, продължи Луке и каза, че 60-годишният Марадона е подлаган на неспирен стрес, който е много вреден за здравето.

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!