16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:26, 11 юни 20201min

Деца от интернат откраднаха 3000 лв. от хотел във Велинград

polic

Ракитово-Велинград. Две непълнолетни момчета от възпитателния интернат в Ракитово са задържани три дни след като откраднали 3000 лв. от хотел във Велинград. Сигнал за кражбата е бил получен в понеделник от управителя на хотелския комплекс в курорта, съобщи полицията в Пазарджик.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Хасковската полиция задържа петима души за различни кражби в района

През незатворен прозорец на първия етаж на хотела двамата 15-годишни крадци проникнали в сградата. Бързо се ориентирали и открили незаключен метален шкаф, в който намерили 3000 лева.

Оперативен екип на полицията във Велинград започнал разследване и установил, че извършителите са две непълнолетни момчета от възпитателното училище-интернат в Ракитово. Момчетата били обявени за общодържавно издирване. Днес непълнолетните крадци са установени и задържани на територията на Пловдив и Казанлък.

Източник: https://www.dnes.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!