23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Десет таблета дари семейство от Пещера на възпитаници от НУ “ М. Каролиди“

uchilishte mihail karolidi

Пещера. Десет таблета дари семейство от града на възпитаници от НУ “ Михаил Каролиди“. Дарителите пожелаха анонимност но казаха, че ще се радват и други хора да последват стореното добро. Училището е снабдено с компютърна техника. Оказало се е обаче, че десет деца нямат възможност да се сдобият с таблети, с които да работят в електронна среда на обучение от разстояние. Така се родила идеята на г-жа Стефка Пискюлева- преподавател в школото, да сподели със свои близки за този проблем. Хората с готовност прегърнали идеята и купили нужните консумативи от реномирана марка.

Дарението ни е скромно, в сравнение с това направено от патрона на училището. Чувстваме като свой морален дълг да помогнем в трудния за всички ни момент“ – подчертаха пещерските дарители. „Мислехме, че съвсем тихо ще влезем в училището и ще оставим таблетите, но журналистите ни изненадаха“. – допълниха те.

Петър Николов
Снимка : Peshteraprim

Приемаме с радост това дарение и се надяваме, че то ще послужи като пример и за останалите хора в града. Ситуацията е тежка и трудна, но с малки стъпки всички заедно ще успеем да преодолеем и тази криза. Съхранете и в бъдните години отзивчивостта си за добри дела.“ – заяви директорът на училището Петър Николов, който връчи цветя и благодарствена грамота на семейството.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!