25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Да подкрепим Николина Барбутева !

nikolina barbuteva

Пещера. „Г-н Насков, здравейте! Участвам в конкурс, организиран от групата „Живот и работа в България“ със своя статия“, пише на редакционната поща нашата съгражданка Николина Барбутева. Нашенското дарование обяснява мотивите за писмото си в следващите редове, които са публикувани в социалната мрежа : „Драги приятели, участвам в конкурса „Защо избрах да живея, да работя и да се развивам в България?“ със своя статия по темата. Моля, подкрепете ме като се присъедините към групата „Живот и работа в България“, където съм качила материала си (ще оставя линк в публикацията си) и гласувайте за моята статия. Сърдечно благодаря! „.

Peshtera prim се обръща с гореща молба към своите читатели да подкрепят Николина заради желанието на нашата съгражданка да остане в България и да покаже, че все още младото поколение може да промени нещата.

За да я подкрепим, е необходима регистрация в групата „Живот и работа в България“, след което да харесаме статията й.  Тук : https://www.facebook.com/groups/353346282437466/permalink/387417079030386 „


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!