25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Дарение за работещите медици на 1 януари от фирма „Крум Мушев“

mbal pazardzhik

Пазарджик.  250 хранителни  пакета, включващи вакарелска луканка,  шпеков салам, пушено  свинско филе, бутилка вино и 2кг. портокали, получи като дарение МБАЛ-Пазарджик от  софийската фирма „Крум Мушев“  ООД.  Дарението  е  за  всички дежурни в лечебното заведение на  1 януари, както и за екипите на  отделенията, които са на първа линия в битката с Ковид-19.

Личната ми философия, а и на фирмата ни е – когато имаш шанс да получаваш, трябва и да даваш. Мисля, че е наш дълг да се погрижим за  медиците,  които се грижат  за болните и в делник и празник“,  заяви  дарителят  Крум  Мушев.  Той пожелава здраве и късмет на всички медици и служители на болницата.
Eкипите на всички отделения, които  дойдоха на работа на 1 януари,  бяха приятно изненадани от  новогодишните подаръци на г-н  Мушев.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!