25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:03, 18 септември 20201min

Григор обърна и победи Синер в Рим, вече е на 1/4-финал

grigor dimitrov

Григор Димитров показа много здрава психика и се класира за 1/4-финалите на силния „Мастърс“ в Рим, след като победи след обрат след 4:6, 6:4, 6:4 младия италиански талант Яник Синер.  По този начин българинът продължава с отличните си изяви в надпреварата и специални в този двубой показа голям характер, като в крайна сметка навакса пасив от сет и пробив.  Следващият му противник ще се определи от сблъсъка между Юго Умбер и Денис Шаповалов.

В първия сет италианецът проби още в началния гейм и след си спечели всяко едно от своите подавания, като в крайна сметка успя да вземе частта и да поведе в резултата.

Вторият сет започна идентично и Синер отново проби подаването на българина на нула, но още в следващия гейм Димитров съумя да върне пробива.  Нашето момче успя да спаси две точки за пробив в петия гейм и запази надеждите си за обрат. Българинът все пак успя да стигне до така желания пробив аванс и при 5:4 проби подаването на своя противник, за да прати мача в трети и решителен сет.

Третият сет определено започна по-добре за българина и той проби в четвъртия гейм, за да стигне до аванс от 3:1. При 5:3 българинът сервираше за мача, но доста изненадващо направи много слаб сервис гейм и в крайна сметка бе пробит лесно от италианския си противник, който се върна в мача. Все пак българинът проби в десетия гейм решително и стигна до успеха след петия си мачбол в гейма.

Източник: https://tennis.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!