29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:23, 24 септември 20201min

Григор Димитров ще играе и в Антверпен

grigor dimitrov

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще вземе участие в тазгодишното издание на турнира от сериите ATP 250 в Антверпен на закрито.

Надпреварата в белгийския град ще се проведе от 19 до 25 октомври, а компания на първата ни ракета ще правят още 7 тенисисти от Топ 20 на световната ранглиста.

Матео Беретини, Андрей Рубльов, Давид Гофен, Фабио Фонини, Карен Хачанов, Пабло Кареньо-Буста и Милош Раонич са останалите играчи от първите 20 на ранглистата, които ще видим на турнира. Освен тях участие са заявили още Алекс Де Минор, Кей Нишикори и Ришар Гаске.

По този начин става ясно, че Григор ще играе в две последователни седмици. Преди да замине за Белгия, българинът ще мери сили на турнира от сериите ATP 500 в Санкт Петербург, който стартира на 12 октомври.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!