25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:30, 25 септември 20201min

Григор Димитров стартира срещу французин на Ролан Гарос

grigor dimitrov

Григор Димитров ще започне участието си на Откритото първенство на Франция с мач срещу представителя на домакините Грегоар Барере. Това отреди тегленият жребий.

Снимка : Getty Images/Gulliver

До момента Димитров и 26-годишният Барере са играли само веднъж помежду си, като това се случи на турнира на твърда настилка в Монпелие в началото на годината. Успехът тогава бе за Барере с 6:7, 6:4, 7:5. Французинът заема 102-ро място в ранглистата на АТП.

При успех над Барере във втория кръг на турнира Димитров, поставен под 18 в схемата, ще играе с победителя от мача между словака Андрей Мартин и португалеца Жоао Соуса.

В третия кръг като най-сериозно изглежда името на Денис Шаповалов, а след това за Димитров възможни съперници са Стефанос Циципас, Даниил Медведев и Новак Джокович до полуфиналите.

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!