18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:57, 15 октомври 20201min

Григор Димитров заяви участие на Мастърса в Париж

grigor dimitrov

Григор Димитров фигурира в списъка със състезатели, заявили участие на Мастърс турнира по тенис в Париж от 2 ноември. Това означава, че е твърде вероятно той да не играе на турнира в София от ниво АТП 250, който започва на 7 ноември. Освен ако не отпадне рано във Франция и промени решението си, което засега е да не излезе на корта в Арена Армеец.

Организаторите на София оупън обявиха, че ще пазят до последния момент специално за него уайлд кард, а заявки за нашата столица са дали и други тенисисти от списъка на тези в Париж като Диего Шварцман (Аржентина), Денис Шаповалов (Канада), испанците Пабло Кареньо Буста и Роберто Баутиста Агут и други.

В Париж заявки да подали и първите трима в ранглистата – Новак Джокович (Сърбия), Рафаел Надал (Испания) и Доминик Тийм (Австрия).

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!