19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:36, 12 август 20201min

Георги Христов ще пее в Античния театър в Пловдив на 13 август

georgi hristov

Георги Христов ще пее в Античния театър в Пловдив на 13 август от 20:30 часа. Тази година великият глас на България се завръща в града под тепетата с един много специален концерт поради желанието на неговите многобройни фенове да го слушат и гледат на сцената на театъра. Величието на родната поп музика отново жъне голям успех в страната. Въпреки тежката епидемична обстановка Георги първи у нас прекрачи прага на залите, които бяха затворени заради Ковид-19 и ги изпълни с екзалтирана публика.

Проектът му „Моят път“ предизвика голям интерес сред почитателите и концертните салони се препълниха до допустимото. Пандемията не спря феновете му, жадни за неговите концерти. Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди въодушевени хора, очакващи отново и отново да го гледат. Любимите песни на певеца звучат по уникален начин на живо, съпроводени от класния оркестър на Държавна опера Варна с диригент Маестро Ганчо Ганчев. Христов разкрива много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините. И тази година публиката ще има възможност да се наслади на любимите си песни и на най-новите хитове звездния изпълнител.

Източник : / https://www.standartnews.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!