16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:58, 24 септември 20201min

Георги Връбчев ще е в журито на XV регионален поетичен конкурс „Мелодия на сърцето”

georgi vrubchev

Пещера. Пещерецът Георги Връбчев ще бъде част от журито на Петнадесети регионален поетичен конкурс „Мелодия на сърцето”, организиран от Народно читалище „Христо Смирненски – 1889” – гр. Златица, който ще бъде проведен на 01.10.2020 г. – Международен ден на поезията и музиката. Новината съобщи лично той в социалната мрежа.


“ На същата значима дата ще имам удоволствието да представя нещата, написани от мен пред творческата общественост и гости на гр. Златица. Заповядайте, ако сте наблизо!“, пише Връбчев.

 

Нотариусът-писател от Пещера Георги Връбчев е автор на разкази и книги, някои от които с международно признание. Сред своите приятели и познати той е известен рокаджия, преследващ любимите си групи из цяла Европа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!