24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Галерията и музея в Пещера отвориха врати

mitka mlyachkova

Пещера. От днес, 4.01.2021 г. се допускат посещения в Художествена галерия „Веселин Стайков“ и Исторически музей-Пещера, при използване на 30 % от общия им капацитет, спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 м. и задължително поставяне на защитни маски за лице.

Художникът Илия Тончев ще представи своя самостоятелна изложба живопис на 5 януари от 17:30 часа, припомни Митка Млячкова- уредник на културната институция. „към момента вече има продадени 5 платна на пещерския творец. Почитателите на неговото творчество ще имат възможността да се насладят на 37 картини, атрактивно експонирани в изложбената зала.“, каза Млячкова, ден преди първото за 2021 година арт събитие в града.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!