19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:37, 25 юни 20201min

В 13 часа днес затвореното заради коронавирус звено на КАТ възобновява работата си

pazardzhik

Пазарджик. Днес, от 13.00 ч.,  ще възобнови работата си звеното за регистрация, пререгистрация, спиране и бракуване на МПС в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик. Вчера то беше подложено на дезинфекция и служителите, които ще обслужват гражданите не са били контактни с далите положителни проби техни колеги. За спазване на противоепидемичните мерки в секторите „Български документи за самоличност” и „Пътна полиция” е въведен пропускателен режим за гражданите, които трябва да бъдат задължително с предпазни маски, а на входовете е поставен и дезинфектант.

Припомняме, че е удължен срокът до 31.11.2020г. за регистриране на монтираните в автомобилите газови уредби. С промяната в законодателството по време на извънредното положение беше удължен и срока на валидност на всички български лични документи , чиито срок на валидност изтича до 31 октомври с още 6- месеца. За това призоваваме гражданите ако нямат наложителна нужда от смяна на лични документи или други административни услуги да не се трупат на опашки пред звената БДС или Пътна полиция.

Източник : / https://www.zname.info


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!