24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:35, 22 юни 20201min

В ЦСКА само Юрич е с положителен тест за COVID-19

tomi yurich

Нападателят на ЦСКА Томи Юрич е единственият, заразен с коронавирус в тима. Пробите на всички останали играчи, треньори и служители в клуба са отрицателни, предаде БГНЕС.

Стана ясно, че Юрич е дал положителна проба за новия коронавирус, но другият футболист от отбора, който пропусна дербито с „Левски“ заради неразположение – Стефано Белтраме, е с негативен тест.

„Проведените в неделя сутринта от референтната лаборатория към Военномедицинска академия PCR тестове дадоха отрицателен резултат! На спортната ни база „Панчарево“ бяха изследвани всички футболисти, треньорски и спортно-технически щаб, ръководството на клуба и обслужващ персонал. Потвърждава се единствено положителната проба на нападателя Томи Юрич, който още с появата на първите съмнения за COVID-19 в четвъртък е изолиран и за него се полагат необходимите медицински грижи. Радващо е, че в момента той няма видимо проявени симптоми и състоянието му е много добро, но до пълното му излекуване ще се спазва необходимият карантинен период. Тестът на другия футболист, който заради здравословни оплаквания пропусна дербито – италианеца Стефано Белтраме, е отрицателен и той скоро ще се присъедини към заниманията на отбора.“ – съобщават от ЦСКА.

Източник : / https://news.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!