29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:49, 6 май 20211min

В събота: Чистим Стара река от Пещера до Батак, включете се

stara reka

„Сега е моментът да покажете, че не сте безразлични към заобикалящата ни среда“ – каза Мариян Христев, представител на сдружението

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Най-мащабното почистване на Стара река ще се състои тази събота, събитието стартира в 9.00 ч. на паркинга пред ресторант „Рибката“ в Пещера. То се организира от рибарското сдружение „За Стара река“ и се подкрепя от „Биовет“ АД и Община Пещера.

Те осигуряват ръкавици, чували, предпазни маски, дезинфектанти, както и извазване на събраните отпадъци.

При възможност носете гумени ботуши, тъй като има силно замърсени участъци, които се намират в коритото на реката.

„Ще чистим стоянките за колите, както и боклука, който е в реката, в рамките на постижимото. За съжаление природата няма ръце за да събере боклуците от човешката немърловист, а прекрасната река е в окаяно състояние. Сега е моментът да покажете, че не сте безразлични към заобикалящата ни среда.“ – каза Мариян Христев, представител на сдружението.

Очакваме ви, в 9.00 ч. на паркинга пред ресторант „Рибката“ в Пещера. Бъдете отговорни към природата, тя е нашето най-голямо и безценно богатство, от нас зависи да я опазим чиста.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!