25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:27, 4 май 20201min

В Пещера : Спорт на открито от 4 май, в заведения на открито от 6 май

kafene

Пещера. Кмета на Община Пещера издаде заповед за реда и начина на посещение на заведения за обществено хранене.  Допускат се посещения на търговски площи на открито -градини, тераси  и на ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения и кафе-сладкарници, при спазване на противоепидемични мерки, които трябва да бъдат строго съблюдавани. Разполагането на масите да бъде по начин, осигуряващ разстояние не по-малко от 2.5 м. между тях и не повече от 4 лица на маса, или на едно семейство, обслужващият персонал да е с поставена защитна маска за лице, да се почистват и дезинфекцират повърхностите на масите и столовете след всеки посетител. На видни места трябва да бъдат позиционирани диспенсери с дезифектант за ползване от посетители на заведението. Всички лица, които се намират на открити обществени места са длъжни да спазват изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки, като при необходимост от контакт с други лица да носят предпазна маска или друго средство, покриващо носа и устата. Заповедта влиза в сила от 06.05.2020г.

Допуска се упражняването на индивидуален спорт на открито (в т.ч. тенис, колоездене, лека атлетика и др.) при спазване на дистанция от най-малко 2.5 м. между отделните спортуващи и на всички противоепидемични мерки. Заповедта влиза в сила от 04.05.2020г. 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!