24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пещера : Мартеници за мало и голямо

1 mart_1

[dropcap]П[/dropcap]ещера. По традиция и тази година на 1 март ученици от ПГХВТ „Ат. Ченгелев“ зарадваха служителите в Общинска администрация. Всеки един от тях беше поздравен и закичен със символите на пролетта.

По- късно през деня децата от ОУ,,Св. Патриарх Евтимий“, НУ,,Михаил Каролиди“, ОУ,,Петко Рачов Славейков“ и  ОУ,,Любен Каравелов“ потачиха с мартеничка жителите на Пещера. 500 мартенички подарък от Община Пещера намериха своите усмихнати стопани, които ще ги носят с надежда за здраве, късмет и берекет.

Хора от третата възраст от Център за възрастни хора в Пещера изработиха собственоръчно мартеници за да ги подарят на своите съграждани.

С тези инициативи ви желаем да бъдете живи и здрави, да преследвате и постигате мечтите си.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!