25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:47, 5 август 20201min

В Пазарджик, ще се проведе Bulgarian Junior Open Championship 2020

badminton

Пазарджик. От 7 до 9 август в Пазарджик, ще се проведе Bulgarian Junior Open Championship 2020 (Европейска купа), по бадминтон за младежи и девойки под 19г. Спортната проява е организирана от “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик” и Община Пазарджик, със съдействието на БФ Бадминтон и под патронажа на кмета на Пазарджик Тодор Попов.

Участие ще вземат 60 състезатели от: Дания, Холандия, Швейцария, Полша, Чехия, Хърватска, Сърбия, Кипър, Италия, Испания, Румъния и България.
Състезанието за ще се проведе без публика, поради заповед на министъра на спорта и на министъра на здравеопазването, за провеждане на състезанията без публика.
С тази проява се рестартира официално състезателният календар на Световната Федерация по Бадминтон.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!