25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:44, 5 август 20201min

В областта : 8 потвърдени положителни проби за COVID-19

rzi pazardzhik

Пазарджик- Пещера. . РЗИ – Пазарджик информира за 8 потвърдени положителни проби за COVID-19 през последното денонощие. Две от пробите са на жени на 72 и 75 г., от  Поибрене, хоспитализирани в МБАЛ „Уни Хоспитал“ – Панагюрище. Мъж на 63 г. отКостандово е хоспитализиран в МБАЛ – Велинград. 66-годишен от  Априлцие поставен на домашна изолация, мъж на 34 години от Пазарджик е хоспитализиран в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив.

Жена на 56 г. от Пещера е хоспитализирана в МБАЛ „Проф. Димитър Ранев“ – Пещера.

Последните 2 проби са на лица от Пазарджик – мъж на 32 г., хоспитализиран в МБАЛ – Пазарджик и мъж на 43 г., хоспитализиран в СБАЛПФЗ – Пазарджик.

Починал е мъж на 77 години от село Габровица, хоспитализиран в МБАЛ – Пазарджик. Той е с придружаващи заболявания: хронична бъбречна недостатъчност, хронична сърдечна недостатъчност, хипертонична болест.
РЗИ – Пазарджик изказва съболезнования на близките на починалия.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!