23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В областта : 8 положителни проби за COVID-19

virus

Пазарджик. РЗИ Пазарджик информира за 8 положителни проби за COVID-19 от област Пазарджик.  Всички новооткрити са хоспитализирани в „МБАЛ-Пазарджик“.

Жени – 3, на възраст – 67, 72 и 79 години от град Брацигово, село Огняново и село Церово.

Мъже – 5 , на възраст – 9, 38, 72, 75 и 78 години.

От град Пазарджик са четирима от тях,  от село Алеко Константиново е един.

Починали:

  • Мъж на 57 години от град Панагюрище, поставен на домашно лечение, с онкологично заболяване на черния дроб.
  • Жена на 79 години от град Пазарджик, хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“ с придружаващи захарен диабет и хронично бъбречно заболяване.
  • Мъж на 56 години от село Семчиново, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“ с придружаващи захарен диабет и     сърдечно заболяване.
  • Мъж на 71 години от село Бъта, хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“ с придружаващи захарен диабет и     сърдечно заболяване.
  • Мъж на 72 години от град Пазарджик, хоспитализиран в МБАЛ „Хигия“ с придружаващи заболявания – хронично белодробно заболяване, сърдечно заболяване, хронично неврологично заболяване и хронично хематологично заболяване.
  • Мъж на 59 години от град Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“ със захарен диабет.
  • Мъж на 87 години от град Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“ със сърдечно заболяване и хронично бъбречно заболяване.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!