28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В областта : 57 положителни проби за COVID-19.В Пещера 5, и 1 починал

virus

Пазарджик- Пещера. РЗИ – Пазарджик информира за 57 положителни проби за COVID-19 от област Пазарджик от вчера. Хоспитализирани са 19 лица в: МБАЛ – Пазарджик – 6, в СБАЛПФЗ – Пазарджик – 5, в МБАЛ „Уни Хоспитал“ – 2, в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ – 2, в МБАЛ „Медлайн Клиник“ – Пловдив – 3, МБАЛ „Тримонциум“ – Пловдив – 1. Разпределени по пол са: 39 жени и 18 мъже на възраст от 6 до 80 години.

Новооткритите са от следните населени места: от град Пазарджик – 20, от село Мокрище– 1, от село Говедаре – 1; от село Калугерово – 1; от град Пещера– 4, от село Капитан Димитриево – 1; от село Бяга – 1; от град Батак– 1; от град Велинград– 5; от град Ракитово – 1, от град Костандово– 1; от град Септември – 3, от град Ветрен– 1, от село Семчиново– 1, от село Ковачево- 1; от град Панагюрище – 13, от село Бъта- 1.
Починали:
• Мъж на 79 години от село Ковачево, хоспитализиран в МБАЛ – Пазарджик със сърдечно заболяване и хронично неврологично заболяване.
• Мъж на 69 години от град Пещера, хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“ – Панагюрище със захарен диабет, сърдечно заболяване и онкологично заболяване.
• Жена на 82 години от град Велинград, хоспитализирана в МБАЛ „Здраве“ – Велинград със захарен диабет и сърдечно заболяване.
• Мъж на 71 години от град Панагюрище, хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“ – Панагюрище със захарен диабет, сърдечно заболяване и хронично неврологично заболяване.
• Жена на 65 години от град Пазарджик, хоспитализирана в МБАЛ – Пазарджик с белодробно заболяване.
Мъж на 74 години от град Пазарджик, хоспитализиран в УМБАЛ „Пълмед“ – Пловдив със сърдечно заболяване

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!