20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:41, 27 октомври 20201min

В областта : Четиридесет положителни проби за COVID-19. Три от Пещера, и един починал

virus

Пазарджик. РЗИ Пазарджик информира за четиридесет положителни проби за COVID-19. От новорегистрираните шест са хоспитализирани, останалите са поставени на домашна изолация. Пробите са на двадесет и три жени и седемнадесет мъже.

Разпределени са:

Жени, на възраст от 22 до 80 години; от  Пазарджик  – 10, от тях три са хоспитализирани в „МБАЛ-Пазарджик“. Една от новозаразените жени е клиничен лаборант в МБАЛ „Уни Хоспитал“, тя е поставена на домашна изолация. От Овчеполци е заразена 1 жена. От Пещера – 2, едната е хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“; от Брацигово – 1, жената е медицинска сестра в УМБАЛ „Каспела“ – Пловдив; от Батак – 1; от Панагюрище – 5, една от жените е лекар в МБАЛ „Уни Хоспитал“; от  Стрелча – 2; от град Велинград – 1.

Мъже, на възраст от 24 до 74 години; от Пазарджик – 6. Двама от тях са хоспитализирани, единият е лекар, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, другият е хоспитализиран в МБАЛ „Хигия“. От Велинград – 1; от  Брацигово – 1; от Пещера – 1; от Септември – 1, от Варвара – 1; от Стрелча – 1; от Панагюрище – 5.

Починала е жена на 72 години от град Пещера, хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“. Жената е с придружаващи заболявания артериална хипертония и мозъчно-съдова болест.

РЗИ изказва съболезнования на близките на починалата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!