28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:55, 29 октомври 20201min

В областта : Тридесет и шест положителни проби за COVID-19

virus

Пазарджик. РЗИ – Пазарджик информира за тридесет и шест положителни проби за COVID-19 от вчера. От новорегистрираните четирима са хоспитализирани, останалите са поставени на домашна изолация. Пробите са на седемнадесет жени и деветнадесет мъже.

Жени, на възраст от 23 до 68 години; от Пазарджик – 10, едната е хоспитализирана в МБАЛ – Пазарджик, от Ивайло – 1. От Панагюрище – 1, от Баня – 1, жената е медицинска сестра в COVID–ОАИЛ на МБАЛ „Уни Хоспитал“; от Велинград – 3, едната жена е лекар по дентална медицина, друга е учител в ОУ „Неофит Рилски“ – Велинград. На директора на училището е връчено предписание за предприемане на съответните противоепидемични мерки. Последната жена е от Варвара.
Мъже, на възраст от 28 до 79 години; от Пазарджик – 7, един е хоспитализиран в МБАЛ – Пазарджик, от Црънча – 1, също хоспитализиран в МБАЛ – Пазарджик. От Велинград – 3, един е хоспитализиран в МБАЛ – Пазарджик; от Панагюрище – 2, от курортно селище Панагюрски колонии – 1, Бъта -1, Баня – 1; от Козарско -1; от Братаница – 1; от Нова Махала – 1.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!