19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:33, 5 юли 20201min

В областта : Осем потвърдени нови положителни проби за COVID-19

Пазарджик. РЗИ Пазарджик информира за осем потвърдени нови положителни проби за COVID-19.

Пробите са на четири жени и четирима мъже:

Три жени от „МБАЛ-Пазарджик“ – една на 65 години от с. Семчиново, хоспитализирана в Инфекциозно отделение на „МБАЛ-Пазарджик“; една на 54 години от с. Алеко Константиново, хоспитализирана във Второ вътрешно отделение и една жена на 75 години от град Септември, в тежко състояние в ОАИЛ.

Четвъртата жена е на 77 години от град Пазарджик, поставена на домашна изолация.

Мъжете са: мъж на 61 години от с. Варвара, хоспитализиран в Инфекциозно отделение на „МБАЛ-Пазарджик“; мъж на 82 години от град Велинград, хоспитализиран в Инфекциозно отделение на МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ град Пещера; мъж на 56 години от град Пазарджик – лекар – ОПЛ, поставен на домашна изолация.

Последният мъж на 63 години от с. Алеко Константиново е хоспитализиран на 03.07 в 14 ч. в СБАЛПФЗ, починал на 04.07. сутринта, с придружаващи заболявания – диабет, артериална хипертония и исхемична болест на сърцето.

РЗИ Пазарджик изказва съболезнования на близките на починалия.

Потвърдена е втора положителна проба за денонощието, с която общият брой положителни резултати стават 9.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!