28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:52, 27 септември 20201min

В областта : Двадесет и две потвърдени положителни проби за COVID-19. От Пещера са 18

virus

Пазарджик- Пещера. РЗИ Пазарджик информира за двадесет и две потвърдени положителни проби за COVID-19.

Пробите са на лица от градове Пазарджик, Пещера, Велинград, Брацигово и села Радилово, Капитан Димитриево и Козарско.

От град Пазарджик са жена и мъж, семейство на 54 години, поставени на домашна изолация. Жената е учителка в първи клас в ОУ „Христо Ботев“ Пазарджик. Класът ще бъде поставен под карантина.

От град Велинград са мъж на 52 години, хоспитализиран в „МБАЛ-Велинград“ и  жена на 80 години, поставена на домашна изолация.

Осемнадесет положителни резултата са констатирани при изследвани лица от две фирми от град Пещера. Всички положителни са поставени на домашна изолация.

Те са:

От фирма „Ингилиз“, три жени на 38, 40 и 50 години и двама мъже, на 32 и 55 години.

От фирма „Идеал България“ са тринадесет положитени: пет жени на възраст от 46 до 64 години, от град Пещера, град Брацигово и село Козарско; осем мъже на възраст от 24 до 57 години от град Пещера и села Радилово и Капитан Димитриево.

На двете фирми са издадени заповеди за поставяне под 48 часова карантина и провеждане на щателна дезинфекция, както и предприемане на всички противоепидемични мерки.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!