25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:16, 20 май 20202min

В знак на почит : Ученици подариха свои картини на медици от Пещера

kartini za medicite

Пещера. „Педагогическият съвет в училище „П. Р. Славейков“ подкрепи идея на ученическия комитет да бъде отдадено заслужено признание и уважение към медиците от МБАЛ“Проф. Д. Ранев“ в града“, каза за Peshteraprim директорът на школото Пенка Христоскова.

В навечерието на 24 май Вивиана Костадинова, Никол Батаклиева, Йоана Щерева, Рени Коланева, Петя Млечкова и Клавдия Делчева изразиха своята почит към героизма на лекарите в ситуацията на COVID-19, като подариха свои рисунки създадени в час по изобразително изкуство под зоркото око на техния преподавател Никола Руков.

Картините прие главната сестра на лечебното заведение Янка Якофова и сърдечно благодари за оказаното внимание. Директорът на училището връчи поздравителен адрес с думи на признателност за трудът и себеотрицанието на здравните работници.

Картините ще бъдат поставени в отделенията и в кабинетите на лекарите.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!