25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:49, 2 юни 20201min

В Агенцията за детето събират видеа за рекорд на Гинес

mayka i dete

От 1 юни до края на 2020 година Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) ще събира кратки видеа с благодарности до 20 секунди. Те ще бъдат монтирани в един видеоклип и ще се подготви кандидатурата на децата от България за рекордите на Гинес.

Колкото повече видеа се съберат, толкова по-голям е шансът каузата да спечели. Сумата от наградата ще бъде предоставена за подкрепа на деца без родители и за деца с изявени дарби, съобщиха от ДАЗД.

Инициативата „Най-голямото детско „благодаря“ цели да покажем, че децата в България уважават и ценят хората до себе си – семейството си и всички тези, които се грижат за тях, които им помагат, които ги обичат и ги карат да се чувстват щастливи, каза председателят на ДАЗД, Елеонора Лилова.

Източник : /https://news.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!