23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:27, 21 ноември 20201min

Виктория Симонова отново с престижно отличие в национален конкурс за литература

otlichie viktorya simonova

Пещера. „Благодаря на журито от гр. Димово за специалното отличие и трогателно признание по повод Националния литературен конкурс „Доброглед“, 2020г., присъдено ми на големия и светъл празник – Деня на народните будители!  Всеки човек избира начина, по който да оставя следа и да бъде запомнен.
Най-любимият ми от тях е поезията, моето второ „Аз“върху белия лист…

Това написа в социалната мрежа пещерската поетеса Виктория Симонова, след като беше отличена от жури в литературния форум.

Десетият юбилеен поетичен конкурс „Доброглед“е традиционен и се организира от Община Димово и народно читалище „Паисий Хилендарски – 1927“. Право на участие имат автори от цялата страна на възраст над 16 години, без ограничения на тематиката. 

„Нашите пещерски автори продължават да ни радват. Този успех е заслужен и аз се гордея с Виктория“, това е краткия коментар за отличието на Богдана Сиракова- гл. библиотекар в библиотеката към читалище “ Развитие“.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!