28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:27, 13 ноември 20201min

Вижте : Тази седмица къде ще бъдат поставени контейнери, за изхвърляне на едро габаритни и хартиени отпадъци

konteyner bokluci

Пещера.Общинска администрация съвместно с Общинското предприятие „ Чистота и поддържане на общинска инфраструктура“ / ОП „ЧПОИ“/ продължават кампанията си за поставяне допълнителни контейнери, за изхвърляне на едро габаритни отпадъци.

Контейнери ще бъдат поставяни по график всеки петък, събота и неделя в различни райони на Пещера за да бъде възможно изхвърляне на отпадъци от ремонтни дейности и почистване на домовете на жителите от града.

От 13 до 15 ноември контейнери ще бъдат поставени до училище „Любен Каравелов“, на пл. „Христо Ботев“, на изхода на града в посока селището Свети Константин и до общински пазар. В откритите 4-кубикови контейнери, ще се изхвърлят –едрогабаритни и отпадъци.

Контейнери за хартия ще бъдат поставени до бившата казарма и до читалище “ Развитие“.

Категорично е забранено изхвърлянето на електроуреди, флуоресцентни тръби, както и автомобилни гуми.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!