29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:50, 6 август 20201min

Вижте новата песен за Пещера на Анелия Иванчева

anelya ivancheva

Пещера- Пловдив. Телевизия Tiankov folk засне клип на песента „Пещера, мой роден град“ на певицата Анелия Иванчева. Кадрите във видеото са направени на крепостта “ Перистера“ с любезното съдействие на Община Пещера и кметът Йордан Младенов, довери Анелия.

Песента е авторска. Текста написах сама. Думите идват от сърцето ми и са от обич към моя роден град.  Музиката е на моя съпруг Велизар Цонев. Готвим още много нови, неизпълнявани песни от фолклорните региони на страната. Надявам се моите съграждани и почитатели да харесат изпълнението. Искам сърдечно да благодаря на Мария Джуркова, която финансира и превърна идеята в реалност. Жестът е огромен и аз няма да забравя доброто от нейна страна.

Анелия Иванчева е родена в Пещера. Завършила НУФИ „Широка Лъка“ и е изключително талантлива. Щастливо омъжена е за Велизар Цонев.

Песента вече е качена в youtube.com. Можете да се насладите на изпълнението на Анелия на следния адрес :

https://youtu.be/iJpMAzldn9o

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!