29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Великобритания въвежда нови ограничения за превозвачите от 6 април 2021 г.

london

[dropcap]В[/dropcap]ъв връзка с разпространението на Ковид-19 Великобритания въвежда нови ограничения за всички превозвачи, влизащи на територията на страната, считано от 6 април 2021 г., съобщиха от МВнР.

По информация на посолството ни в Лондон според новите мерки превозвачите, чиито престой на територията на Великобритания е до 48 часа, ще трябва да направят антигенен тест преди края на втория ден. В случай че престоят им е по-дълъг от два дни, те са задължени да преминат през тестване на петия и на осмия ден. Тестовете се извършват безплатно в определени за целта държавни центрове.

Превозвачите са задължени да се карантинират в превозните си средства в рамките на 10 дни, които могат да напускат само за пазаруване на хранителни продукти, кратки разходки и тоалет.

Българското посолство в Лондон обръща внимание, че при неспазване на разпоредбите ще бъдат налагани глоби в размер на 1000 британски лири.

В случай на заразяване с КОВИД-19 превозвачите ще бъдат задължени да се карантинират за своя сметка в определените за целта от британските власти хотели.

 

 

Източник : / https://www.vesti.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!