19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Българско лято“ ще е на изборите чрез партията „Българско национално обединение“

vasil bozhkov

Създадената от обвиняемия бизнесмен Васил Божков формация „Българско лято“, чиято регистрация за изборите беше отказана, ще участва в парламентарния вот чрез партията „Българско национално обединение“. Нейният лидер Георги Георгиев заяви, че партията предоставя своята регистрация защото „винаги се е борила срещу статуквото“:

„Именно поради тази причина ние припознаваме целите на „Българско лято“, както и заявката на господин Божков за промяна на политическия модел“, каза Георгиев.

На изборите за евродепутати преди две години партията „Българско национално обединение“ издига кандидатурата на Евгения Банева, която вече е подсъдима заедно със съпруга си Николай Банев.

Васил Божков, който се укрива в Дубай, не изпълни обещанието си да обяви точно в 13:00 часа с чия регистрация създадената от него формация „Българско лято“ ще се яви на парламентарните избори. В директно включване в профила във „Фейсбук“, с което отложи обявяването, Божков заяви:

„Не съм политик. Никога не съм искал да бъда. Имах мисия – да спасим културното наследство на България, сега мисията ми е друга – да спасим бъдещето. Бъдещето се кове днес. Хунтата всячески се опитва да ни попречи, няма да успеят. Мандатоносител ще бъде обявен. Ние сме силата. Бъдете здрави!“.

 

 

Източник : / http://https/bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!