23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:24, 1 май 20201min

БСП отбелязва 1 май с кампанията „Работа и доходи“

1 may

БСП отбелязва 1 май с кампанията „Работа и доходи“. За пръв път няма да се проведе митинг-шествие.

Тази година БСП ще отбележи по различен начин първи май – Денят на труда и работническата солидарност, празник на вестник „Дума“ и левият печат.

Кампанията „Работа и доходи“ ще се проведе в цялата страна съвместно с младежкото обединение на БСП. Тя ще протече в интернет и в социалните мрежи. В кампанията ще се включат Националният съвет на БСП, народните представители, всички структури на БСП и всеки, който счита, че първи май е ден за празник, а не е ден за протест.

С качване на снимка или снимка от първомайско шествие и послание всеки може да изрази позицията в защита на доходи, солидарност и  социална справедливост или протест срещу нарушаването на човешките или трудовите права.

„Трудът е достойнство и трудът трябва да бъде наистина добре платен и като упражняваме труд да не получаваме мизерни доходи, а наистина трудът да ни се заплаща справедливо, както трябва да е. Това е, за което БСП се бори постоянно“, каза депутатът Христо Проданов за инициативата.

„През целият ден  в платформите на Фейсбук  ще има възможност да бъдат качвани клипове, първомайски тържества, такива от работната обстановка в заводи, в офиси, в предприятия, един вид, че този човек наистина участва в тази кампания целенасочено и изказва своята позиция, по това, че трябва да има достоен труд, достойни доходи, справедливост, социално и солидарно общество“, добави той.

Отбелязването на 1 май – Деня на труда и международната работническа солидарност тази година е под знака на пандемията Covid-19.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!