20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:24, 30 юли 20201min

Библиотеката проведе онлайн среща с писателката Таня Мир

Tanya Mir

Пещера. Библиотеката при НЧ“Развитие-1873″ проведе онлайн среща с писателката Таня Мир

Срещата с писателката е поредната от ред подобни прояви на културната институция в града. Инициативата е част от национален форум за насърчаване на детското четене „Разказвачът на приказки“. Таня Мирчева, известна с псевдонима Таня Мир, е българска писателка. Родена е през 1995 г. в София Дебютира в литературата през 2018 г. с повестта „Откритие“, отличена с националната литературна награда „Еквалибриум“ на издателство „Либра Скорп“.

Същата година по нея е заснет пълнометражният игрален филм „Откритие“. Съвместно с екипа на предаването „Риалити роман“, през 2019 г. организира радио-романа „Нестинарски танц“ по Българското национално радио. През 2019 г. излиза от печат втората ѝ книга – фентъзи повестта „Легенди от Белинташ“, посветена на някои забравени легенди от българските земи.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!