24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:43, 30 октомври 20201min

Библиотеката при НЧ”Развитие-1873” спечели проект към Министерство на културата

chitalishte razvitie

Пещера. Библиотеката при НЧ”Развитие-1873” спечели проект към Министерство на културата на стойност 4 714 лева. Новината съобщи за Peshtera prim Богдана Сиракова- главен библиотекар. „Той е  за финансова подкрепа на библиотеките за обновяване на фондовете им по програма „Българските библиотеки – съвременни центрове на четене и информираност”-2020 г. Предстои да бъде сключен договор за реализиране на одобрения проект, допълни Сиракова и уточни, че с новонабавените книги се очаква повишаване интереса  сред потребителите- деца и възрастни, които ще бъдат изненадани приятно.

Библиотеката работи с основна мисия, да бъде посредник между информацията и потребителите, а екипът й да работи за утвърждаването на институцията като обществен информационен и културен център, осигуряващ  равен достъп на всички, като бъдем притегателна, полезна и креативна институция, която печели доверието на хората и ги изненадва приятно със своята  дейност  у нас и в чужбина.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!