24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Без скок на водата и данъците в Брацигово

bracigovo

[dropcap]Б[/dropcap]рацигово. Цената за доставка на питейна вода в община Брацигово остава без промяна. Няма да поскъпва и цената за пречистване, след като общинските съветници взеха това решение.
Леко повишение ще има на цената за отвеждане на отпадни води, като новият размер е съобразен с
решението на КЕВР, взето в края на декември миналата година.

Тогава комисията е разгледала изготвения от местното предприятие „Инфрастрой“ ЕООД бизнес план за периода от 2019 до 2021 г. и е определила нови цени за ВиК услугите за настоящата година. Местната кметска администрация обаче преценява, че заради пандемията, оставила много хора без работа или с по-ниски доходи, не е подходящ моментът да се увеличават разходите им.

Брацигово е сред общините, които няма да повишават и никакви данъци и местни налози. Няма да се променя и таксата за смет, въпреки увеличените разходи за дейността заради цените на новото Регионално депо за отпадъци.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!