25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:15, 10 март 20201min

Безплатен достъп до безжичен интернет на площада, до читалището, в Общинска администрация и на крепост „Перистера“.

telefon

Пещера. Община Пещера реализира Проект на Европейската Комисия за изграждане на безжична интернет мрежа. Проектът WiFi4EU е предназначен за граждани и посетители, които да имат безплатен достъп до безжичен интернет на обществени места без дискриманационни условия. Wi-Fi точките за достъп са инсталирани от общината и дружеството за инсталиране на WiFi, чрез спечелен ваучер от ЕС на стойност 15 000 евро. Зоните със свободна WiFi мрежа са в централната част на града – площада, градинката пред Община Пещера, в читалище „Развитие 1873“, в Общинска администрация, както и на крепост „Перистера“. Wi-Fi мрежата цели да осигури на потребителите интернет връзка с високо качество. Изградената мрежа отговаря на всички софтуерни и хардуерни изисквания. Общината отговаря за поддръжката на оборудването, с цел предоставяне на безплатен и висококачествен безжичен достъп до интернет за всички граждани и посетители.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!