19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:40, 17 октомври 20201min

Антъни Джошуа потвърди: Мач срещу Кубрат Пулев ще има

pulev dzhoshua

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще спорят за четири от световните титли в тежка категория на 12 декември, потвърдиха от щаба британеца.

Мачът ще се проведе в лондонската зала O2 Арена,  като договорът между двете страни вече е подписан. Към момента не е ясно дали ще бъдат допуснати зрители по трибуните.

“12 декември е датата. Коланите в тежка категория отново се издигат във въздуха, а единственият фокус пред мен е да направя така, че на 13 декември те да бъдат на законното си място във Великобритания”, сподели Антъни Джошуа.

„О2 Арена е истинската лъвска бърлога. Имам много история с нея, но без фенове в нея, нещо огромно ще липсва. Истински се надявам, че ще можем да доведем поне малко фенове на бокса, но трябва да видим. Уважавам всеки мой противник, уважавам и Пулев. Желая му всичко най-добро по време на подготовката му за мача”, каза още Джошуа.


Джошуа ще заложи 4-те си пояса – на IBF, където Пулев е официален претендент, но и на WBA, WBO и IBO.

Британецът беше за последно на ринга през декември 2019 година, когато си върна титлите от Анди Руис след победа в Саудитска Арабия.

Кубрат Пулев чака цели три години шанс за двубой срещу Джошуа. През октомври 2017-а българинът имаше насрочен мач срещу световния шампион, но бе принуден да се оттегли заради контузия в рамото.

Първоначално срещата беше насрочена за юни, но след това беше отложен заради пандемията от коронавирус.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!