29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:57, 30 юли 20202min

Антов става капитан на ЦСКА-София

Валентин Антов 

Големият талант на ЦСКА-София Валентин Антов се очертава да е новият капитан на отбора. Поне това е сигналът от първите летни контроли на „червените“ с Пирин (2:0) и Литекс (5:2). И в двете проверки Антов стартира с лентата, като действаше в центъра на защитата редом до нидерландеца Юрген Матей. Резерва пък остана досегашният капитан Петър Занев.

Това е сериозна индикация, че поне в началото на сезона двойката централни бранители в сърцето на ариергарда ще е именно Антов – Матей. Най-вероятно двамата ще започнат заедно и в проверката с Монтана в петък. При това положение лентата отново ще бъде носена от 19-годишния талант, който дебютира в елита през април 2018-а, когато отново треньор бе Стамен Белчев. От тогава Антов натрупа над 50 официални мача за ЦСКА-София.


Един от резервните капитани през миналия сезон Рубен Пинто напусна с изтекъл договор, а другият Кристиан Малинов е пред трансфер. Показателно е, че той не стартира и в двата спаринга досега. Така капитани занапред ще са Антов и Занев, а в някои мачове не е изключено и Тиаго да носи лентата, тъй като е сред играчите с най-дълъг стаж в тима – ще започне 4-и сезон на „Армията“.

До голяма степен изглеждат ясни и стартовите 11 на ЦСКА-София за началото на сезона. Единствената въпросителна остава за позицията зад нападателя. В последните две контроли титуляр бе Белтраме, но това се дължеше на лека контузия на Тиаго. Стамен Белчев обаче познава по-добре португалеца, а и играчът се представи силно в края на миналия сезон, така че вероятно ще запази мястото си сред титулярите. Възможно е в някои срещи Тиаго и Белтраме да играят и заедно. Конкуренция ще има и за вратарския пост, но за момента Бусато си остава фаворит за мястото под рамката.

Източник : / https://www.sportal.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!