28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Агресивна жена извади нож на полицай на пазара в областния град

pazardzhik

Пазарджик. Агресивна жена извади нож на полицай на пазара в областния град. За инцидента станал по обед, съобщиха от ОДМВР – Пазарджик.

42-годишна жена от Пазарджик с агресивно поведение е нападнала полицейски служител от Районно управление – Пазарджик. Униформеният полицай е действал бързо и хладнокръвно, защото жената е имала нож у себе си.

На място са пристигнали и негови колеги от полицейското управление. За радост няма пострадали полицаи или цивилни граждани.

Тя е задържана в ареста на РУ-Пазарджик, а по случая е образуваяно полицейско производство. Предстоят действия за изясняване на причините за агресивното поведение и нападението над униформания полицай.

Жената е била задържана и през миналата година по време на опит на служителите на реда да се намесят в междусъседски скандал с нейно участие.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!