петък , 24 септември 2021
Най - четени новини
Шофьор с наркотици задържаха в Пещера
Снимка : pixabay

Шофьор с наркотици задържаха в Пещера

Пещера. Шофьор на лек автомобил седнал зад волана под въздействието на наркотици е задържан от служители на РУ-Пещера. Вчера следобед на централната улица в града автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Мерцедес“.  32-годишният шофьор бил тестван с дрегер, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна за амфетамин.

Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, а по случая се води досъдебно производство.

Вчера Ганчо Асенов е хванат от полицията да шофира дрогиран, пише GlasNews.bg.

Бащата на Фончо, седнал зад волана под въздействието на наркотици, е задържан от служители на РУ-Пещера. Вчера следобед на централната улица в града автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Мерцедес“. 32-годишният шофьор бил тестван с дрегер, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна за амфетамин.

Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, а по случая се води досъдебно производство.

Припомняме, след публикацията за шофИорските умения на непълнолетния Фончо пазарджишката полиция се самосезира и започна веднага проверка.

В резултат на предприетите действия беше установено, че собственикът на леката кола е 50-годишният дядо на Фончо от Пещера. За това, че той е предоставил за управление лекия си автомобил „БМВ” на 10-годишния си внук, му беше съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

Чрез снимковия материал беше установено, че бащата на детето наскоро е закупил законно газ-сигнално оръжие. Той го е предоставил на момчето и в тази връзка служителите, извършващи контрол по КОС, са образували преписка. Тъй като родителите на малолетния са извън страната, на неговия дядо бяха съставени протоколи за предупреждение по реда на Закона за МВР.

Преписката по случая беше изпратена на компетентните органи от отдел „Закрила на детето” към Дирекция „Социално подпомагане”.

Честно казано, потребителите не че не се впечатлиха от шофьорлъка на Фончо 2, но това, което направо ги смая, бе купищата злато в къщата на Фончо 1. Показани, демонстрирани, направо манифестирани отново с такава гордост и самохвалство, че да им завиди човек.

 

 

Източник : /http://pzdnes.com