четвъртък , 16 септември 2021
Най - четени новини
Снимка: ПФК "Левски"
“Левски” се раздели със спортния си директор Ивайло Петков

“Левски” се раздели със спортния си директор Ивайло Петков

ПФК “Левски” се раздели със спортния директор Ивайло Петков по взаимно съгласие. Ръководството на клуба благодари за съвместната работа и му пожелава здраве и много успехи. Това съобщиха на официалния сайт на “Левски”.

“Искам да благодаря на собствениците – г-н Божков, г-н Попов и г-н Ганев, които ме поканиха и ми дадоха възможността да работя в най-големия клуб в България. Благодаря на изпълнителния директор Павел Колев и на колегите от администрацията в клуба, с които имах възможността да работя ползотворно и създадохме страхотен екип”, каза Ивайло Петков.

“С треньорското ръководство работехме в пълен синхрон и разбирателство, с визия за един дългосрочен проект, а именно – силен “Левски”. Всяко едно решение, което съм взел по време на своя престой е било винаги с цел доброто и правилното развитие на клуба в дългосрочен план.

Благодаря и на футболистите от представителния отбор за честните и искрени отношения помежду ни. Благодаря и на семейството си, което ме подкрепяше непрестанно в тежките моменти.

В “Левски” оставям много добри приятели и прекрасни спомени. Пожелавам много успехи и радостни моменти на най-вярната и многобройна публика в България“, заяви Ивайло Петков

Източник : https://www.dnes.bg