петък , 30 октомври 2020
Завърши шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта в серия “Макси”

Завърши шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта в серия “Макси”

Ст. Загора. Камен Василев завърши на четвърто място в серия “Макси” в състезанието на “Писта Стара Загора”. Надпреварата в Стара Загора е трети кръг от националния автомобилен шампионат на писта и затворен маршрут. Това е втора четвърта позиция за пилота на КА-2 Рейсинг Тийм, който до този момент има записани 4-то място на “Писта Енеос” и трето място в столичната надпревара. 

Пилотът на КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов спечели третия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта в серия “Макси”. Състезанието се проведе на “Писта Стара Загора”, а действащият шампион се пребори с Илия Царски и Пламен Камбуров за победата в града под липите. Това е трета поредна победа за Маршавелов през този сезон от проведените три състезания. С този резултат пловдивчанинът продължава да бъде лидер в шампионата с пълен актив от точки.

Състезателят на КА-2 Рейсинг Тийм Камен Василев завърши с шесто време в квалификациите на “Писта Стара Загора”. Трасето е домакин на третия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта.